Menu
Your Cart

Нова локация!!! Къде: Младост 2, ул. Свети Киприян 248; Кога: 16.10.2023 г.; Час: 11:00; Имаме удоволствието да Ви поканим на откриването! Очакваме Ви!!!

Сервизно обслужване на касови апарати

Сервизно обслужване на касови апарати

Фирма „Тип-Топ електроникс” ЕООД е регистрирана и сертифицирана от ДАМТН, като сервиз за  фискални устройства през 2009 г. 


С натрупания опит и анализирането на нуждите на нашите партньори, се усъвършенствахме в нашата работа и в предлаганите от нас услуги.


Съобразно НАРЕДБА Н-18, всеки касов апарат трябва да бъде придружен с договор със сервизна фирма, да се завежда история (за смяна на собственост, смяна на фискална памет, извършени ремонтни дейности и др.), да има връзка с НАП посредством СИМ.


Нашите клиенти получават всичко това чрез договор за сервизно обслужване. В него е включена и таксата за СИМ карта за 12 месеца както и онлайн помощ на телефон. 


Защо да изберете нас?


Отличаваме се от останалите фирми, с това че предлагаме посещение на място за сключване на сервизен договор, за да може да бъдете обслужен на място, индивидуално, без чакане, без опашки и най-вече без да губите от своето време!  

 

Мобилен сервиз

 

Освен сключването на договор, в последствие предлагаме и мобилно сервизиране! 


Чрез сервизният договор ни давате право да отстраним повреди по касовия апарат, да програмираме департаменти, артикули и др. да Ви бъдем полезни по телефон както и да променяме и добавяме департаменти, артикули и данни относно вашия търговски обект, да сменяме фискална памет при смяна на собственост или препълване на фискалната памет и др. 


При прекратяване на дейност да де-регистрираме вашето фискално устройство както от вашата фирма така и от НАП и да го бракуваме. 

При изтичане на вашия договор ние ще Ви уведомим 10 дни по-рано за да плануваме подновяването му.