Menu
Your Cart

Нова локация!!! Къде: Младост 2, ул. Свети Киприян 248; Кога: 16.10.2023 г.; Час: 11:00; Имаме удоволствието да Ви поканим на откриването! Очакваме Ви!!!

Поддръжка и продажба на касови апарати


Нашият екип от професионалисти ще се погрижи за всичко.


Една от най-важните стъпки е покупката на фискално устройство.

То трябва да бъде избрано спрямо Вашите нужди и сферата Ви на бизнес!

Много от клиентите ни в началото предпочитат бюджетен вариант за покупка на касов апарат, но това може да не е най-подходящият за извършване на търговската им дейност, тъй като различните касови устройства имат различни спецификации като: 

  • мобилност

  • с или без батерия

  • брой бързи департаменти

  • брой дисплей и много други

 

Предлагаме Ви високо квалифициран екип от специалисти, които ще Ви консултират, така че да изберете най-изгодния и същевременно най-подходящия за Вас и бизнеса ви апарат. 


Важно е да знаете, че за да закупите фискално устройство е необходимо да попълните заявления за правилно въвеждане на апарата в експлоатация и неговата фискализация, ( някои от реквизитите са: име на фирмата, ЕИК, адрес, данни за търговски обект, дейност на фирмата и др.) това е информация с която е необходимо да разполагате при самата покупка.


От тук нататък ние ще се погрижим за фискализирането на вашия касов апарат, регистрацията му в НАП, и въвеждането му в експлоатация, ще изготвим и необходимите придружаващи документи като: договор, свидетелство за регистрация на фискално устройство и паспорт на фискално устройство).


Тогава  вашият касов апарат или фискално устройство ще е напълно готово за работа и генериране на приходи. 

 

В началото екипът ни ще бъде до Вас и ще Ви покаже как да работите с вашия касов апарат, ще ви предоставим и  инструкция за работа. 


При смяна на фирма или след препълване на фискалната памет, Вашето устройство не е необходимо да бъде заменено с ново, може да бъде сменена вашата фискална памет, като отново ние ще подготвим цялата документална част и ще префискализираме вашия касов апарат.

При евентуална повреда на вашето устройство, просто е необходимо да ни уведомите, ние предлагаме взимане на вашето устройство от търговския обект, отстраняваме повредата и връщаме отново при вас, като се стараем извършването на ремонта да е в най-кратки срокове, тъй като ценим времето на нашите клиенти и се стараем да бъдем добър партньор за тях.